Kolega ..
Evo ja cu se potruditi da vam odgovorim na sva postavljena pitanja.
1. Vi niste dobili karton....vec poruku na PP da malo obratite paznju gde sta pisete...koliko pisete..i da procitate pravilnik...iz razloga jer ste novi clan i da ne bi bilo da se dele kartoni za svaku sitnicu...pokusao sam ovako ali izgleda da sam pogresio. Nece se ponoviti.
Moram napomenuti da ste pre ove ,,usmene,,opomene dobili od mene PP da ste postavili materijal na dovnload sekciju koji je zasticen autorskim pravom (STW) i da sam vam to izbrisao i da se vise ne ponavlja.
Svako dete zna da je to piraterija.....vi niste znali.
2. Vama stize obavestenje da ste dobili karton ili ban...obrazlozenje i vreme trajanja istog samo treba procitati poruku do kraja kao i pravilnik koji ocigledno jos uvek niste procitali iako mi na PP tvrdite suprotno.
3. Za sada je stanje sledece:
Da bi ste imali pravo na dovnload...morate biti registrovan clan ovoga sajta i morate imate najmanje 25 korisnih postova....ili da budete donator sajta. Suma nije ogranicena niti utice na kolicinu dovnloada .
Moderatori se brinu o tome da se ,,bezvezni,,postovi izbrisu.
Ako bi preduslov za dovnload bio odredzeni broj uploada...ljudi bi postavljali sve i svasta...i puno bezvrednih ili dupliranih stvari samo da bi postigli svoj cilj. Isti slucaj kao sa pojedincima koji skupljaju postova iz istog razloga.
VAZNO DA SHVATITE:
Jedno upozorenje iliti karton nije kazna kao sto dosta njih to shvataju vec kao sto samo ime govori UPOZORENJE. Znaci napravili ste gresku i od zavisnosti kakvu gresku....dobijate karton koji ime ,,rok trajanja,,i vremenom istice. Ako skupite odredzeni broj upozorenja....system vas automatski banuje. Banovi isto isticu kao i upozorenja..samo dok ste banovani nemate pristup stranici kao clan tj. ne mozete se ulogovati.
Sto se duplih naloga tice....za sve ima leka
Kolega ,nadam se da sam vam donekle pomogao . Pozzz