Videti jedan post
Star 18.11.2010, 19:45   #10
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

nemam klavijature ovdje, tako da sam na harmonici nesto ispipavao, mislim da ti poslije dis mola ide dis dim, ali isprobavaj obrtaje dimova, koji najljepse pase.

U ovom smjeru uvijek ode neka rasprava i to me strasno nervira. Covjek je pitao koji akord ide na minutu tom i sekundi toj, znaci ova tema je mogla biti rjesena sa samo jednim postom, ali ne. Uvijek se mora raspravljat o tome jeli bolje skidat original i ovakve neke improvizacije. Ja znam da Kosmajac nije umjetnik, nego tezgaros, ali meni se svidja kako on svira i pjeva, pogotovo njegove harmonije koje i ja skidam i tako ih sviram sa gitaristom. Neka svako svira kako hoce i nek to bude kraj rasprave, kako se ne bi otislo u offtopic. Ako hocete da pomognete covjeku, napisite mu taj i taj akord, a ako hocete da mu govorite kako da svira, molim vas najljepse suzdrzite se i to govorite u nekoj drugoj temi. Hvala

Dell je offline   Reply With Quote