Citat:
Originalno postovano od misa1265
@blakic
Prijatelju,u veoma pogresnom pravcu razmisljate,pokusajte to da ispravite.Sa kime god sam pricao o takvoj temi,svako mi je rekao da je normalno da se kad se skida pesma skine original kako ju je pevac koji ju je snimio otpevao...I ne razumem uopste,otkud nekome ideja da skine improvizovanu pesmu?? valjda ces je ti sam improvizovati kad skines original...Naravno,mozda nisam u pravu ali ovo je moje misljenje.. 
|
Majstore, ja sam ovu pjesmu skino vec prije nekoliko godina, "original" kako treba.. ali jebiga; ja hocu variacije.. ja sviram u drugom band-u jazz muziku, i kad sviras takvu vrstu muzike tek onda znas sta su akordi i sta znaci dobra pjesma... sta isto neakceptiram (bar u mom thread-u); Emir mi fino dao predlog i rekao svoje misljenje. Kao sto sam mu rekao, respektiram njegovo misljenje, ali ga nedelim.. ti ipak mi kazes "pogresno mislis, pokusaj da to ispravis". Nisam znao da si ti sud i bog za muziku, koga se treba pitati.. napisi bar "MISLIM, da trebas ispraviti..". To je bar moje misljenje, ovo je forum a ne sud.
A i dalje ostajem na tome; folk muzika je jedna od najlaksi vrsta muzike na svetu; akordi nikakvi, tehnike moze se nauciti...(i to samo moje misljenje)