Videti jedan post
Star 12.08.2007, 14:40   #98
Sejox
Glas Razuma

Sejox's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
Sejox ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Dogovoricemo se,ljudi smo

O Alene druze internetski,

Nije te bilo jedan dan(vjerovatno neka dobra svirka) i ljudi se taman "dohavizali" i skupili koju marku,euro,ovcu,kajmaka,itd da mogu kupiti zimnicu a evo odmah poceo novi cjenovnik.
Posto si ti vidim ko "zlatna ribica"(muska) i ispunio si mi zelju-HVALA TI.E sad to treba i platiti.Posto ja nisam cicija dogovoricemo se,ljudi smo.
Neznam samo gdje nadje crne ovce i to jos 50 komada.Reci mi prvo treba li da budu "rundave"(sa krznom) ili mogu i osisane,pa ako mogu takve da ih sa svojim drugom Almirom nekako ostrizem makar njegovim tupim makazama.
Ono sto treba da znas je da su kod nas u Bosni ovce duplo skuplje nego u Njemackoj jer nema onih bolescina-BRUCELOZA...itd.Posto su izuzetno zdrave,moja ponuda je 25 crnih ovaca,mada da bi ih toliko nakupio moram obici sve planine-i Bjelasnicu,Treskavicu,Vlasic,Majevicu...ali isplati se.
Najmanji problem mi je traktor jer je u Bosnu doslo toliko toga traktorskog smeca iz Evrope ,Amerike,pa su sada pravo jeftini.
Ozbiljno razmisli o ovoj ponudi pa se javi.
PS: Neka si ti meni ispunio zelju,ziv i zdrav bio,pa makar i ne pazarili.Neka tog OS sa Z=11 a C=10,pa makar ga ti jedini posjedovao(bar znam da ga neko ima).
JARANSKA ZEZANCIJA JE UVIJEK DOBRODOSLA
Pozdrav, Sejo

Click for Sarajevo, Bosna i Hercegovina Forecast
Sejox je offline   Reply With Quote