Videti jedan post
Star 15.11.2010, 12:18   #1645
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 883
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

tako je... pao dogovor na obostrano zadovoljstvo!!!
-----------------------------------------------------------------------
e sad nesto drugo...posto je u Srbiji od pre neki dan usvojen novi zakon o pusenju,moram priznati da sam se malo plasio kako ce da se to odrazi na nas muzicare, bar u pocetku dok se malo ne priviknu u ljudi da ne smeju da puse u salama i restoranima tamo gde je to zabranjeno!Logicno je da onaj ko daje pare na muziku,taj hoce u jednu ruku pice,a u drugu cigaretu...posto sam svirao jednu povecu svadbu,na moje iznenadjenje od mogucih 400 gostiju niko nije zapalio ni jednu cigaretu!! Prosto neverovatno!...oraganizacija je bila dobra jer sam tek na fajrontu saznao da je domacin svim gostima skrenuta paznja da "nema pusenja"u restoranu i oni su se toga pridrzavali...posto sam nepucas od relativno skoro(3god)prvi put da disem punim plucima pred tolikim gostima i kad sam dosao kuci nisam smrdeo na duvanski dim...a opet pored toga bila je dobra svirka i bilo je solidna parica s'obzirom na okolnosti...eto toliko!