Pozdrav!
Svirao sam dobrih sat vremena na Tyros 4, pa ću utiske podeliti sa vama.
Čitajući karakteristike T4 prije 2 mjeseca, nisam baš bio zadovoljan novitetima na njoj, ali ko je nebi volio isprobati!!?
Dvije stvari su mi zapale u uho, prva je savršen novi REAL drum kit baš po mom ukusu i volio bih da ga imam..
Pitao sam u trgovini dali prodaju USB-ejeve da snimim taj real drum kit, ali nisu imali

Doći ću koji dan pa da
ga prebacim sebi u trojku..Brush kit radi fino, no na njemu se nisam zadržavao jer ga neću nikad koristiti...
Druga stvar je Vocal harmony, iako ga nisam mogao sprobati jer nije bilo spojeno sa mic-om, mislim da su ga pogodili i u effectima
i u harmony presetovima, ima jako puno mogućnosti editiranja + original VOICE hallovi za pjevanje - supeeeer zvuče (probao na soundovima)
Ima jako puno novih choir-ova, sve to fino zvuči, ali neznam ko će to koristiti!!? Od soundova, jaako malo noviteta, neke gitarice,
uglavnom ništa posebno...Jedna nova stvar koju sam uočio, možda i najbolja na T4 jest EXPANSION MODULE (nisam siguran točno dali je
to modul za snimanje samplova), samo to nije u paketu, a nisu ništa ni znali o tome..
Tasteri rade jako fino, kvaliteta je i dalje na prvom mjestu!
Cijena klavijature: 3835 eur
Moj zaključak: Svi koji imaju T3 nemaju potrebe kupovati T4, jer se ne isplati, mi sa 3-ojkom čekat ćemo 5-icu