Pozdrav Vaxter pre svega, iako ti nisi rekao ni cao, ja te kao prvo pozdravljam, posto se nismo ni upoznali.
A da se upoznajemo na ovaj nacin, kako si mi "skocio" odmah - i to nije lepo, jer ja mislim da treba ovde da se sprijateljimo pre svega, a ne da izbegavamo jos uvredljivije reci - sto si naveo na kraju.
I kao osnovno, posle ovih moralnih pridika, da ti kazem da si upao sa diskusijom tacno tamo gde nisi razumeo o cemu se radi!
Nemoj da mislis da te vredjam, ili bilo sto zlonamerno, ali stvarno si malo "pozurio" sa postovanjem, a ja nisam u mogucnosti da ti ovako javno objasnim zasto! To je nesreca!
Ne mogu nikoga da klevetim javno po forumima, a pogotovu ljude koje poznajem licno!
To sto si pisao ti strucno - sve drzi - ali ne ovde!
Zasto i kako - nije ni vazno, kada - opet potenciram - nisi razumeo sustinu!
Ja i dalje savetujem Vanetu da pod hitno proda tu klavijaturu i neka kupi sta hoce, njegova stvar daljeg izbora, ali cvrsto stojim iza svog stava, za njegovo dobro!
Mozda cu ti i objasniti sve nekada, ali sigurno ne ovako javno, pa ces sam da kazes tada - ko je bio u pravu!
A to za fajlove, ja sam ti jednom davno rekao - mozda ces se i setiti - ti nisi bio ni rodjen kada sam ja svirao koncerte sa "poznatim licnostima", kako si spomenuo!
I ovo nemoj da shvatis opet pogresno i zlonamerno, ti si mi sam rekao koje si godiste, a posto sam duplo od tebe stariji, potrefilo se je da sam bas tada svirao te koncerte.
Tada nije ni bilo fajlova, a kad smo vec kod njih, zar mislis da se ja ne razumem u midi, i kada ne znas uopste sa kim pricas, zasto odmah dajes savete?
Da bi Vane izbegao nepotrebne nervoze, ja sam mu savetovao kao prvo - bolje preventivu, a ne zatim da ga boli glava sta da radi, kao i sto je doziveo!
Znaci, opet - nesporazum
Ali nema veze. Ja i dalje stojim iza svega sto sam rekao, samo na malo nezgodan nacin smo ti i ja stupili u kontakt - ne mojom krivicom. Medjutim, posto su za mene drugarstvo i prijateljstvo na prvom mestu, ja ti ne zameram uopste, a nadam se da neces ni ti meni
Vanetu sam vec naveo - u tim stvarima se i vide neke covekove vrline :wink:
Pozdrav tebi i nemoj da se ljutis nepotrebno