Videti jedan post
Star 08.11.2010, 10:55   #17
DinO74
Odomaćeni član

DinO74's Avatar

Registrovan/a dana: 07.11.2004
Mjesto: Mumiland
Godina: 50
Downloads: 805
Uploads: 4
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 48 puta u 43 Postova
Instrumenti: Pa1XPRO, M1, 01W/FD, Microkorg, Fantom X6,D50,D10,JX-8P, Gaia, SY77, DX7, CS1x,Mininova, K2000
DinO74 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
DinO74 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Ja cu samo da dodam na ovo sto je napisao @oparnican. Uzeo sam i ja 4 komada art 325i i moj prvi dojam u vezi ovih zvucnika je...ne smijes ih puno pojacati jer imas osjecaj da iz njih izlazi stotine sablji i maceva Kutije su tvrde i mocnog cistog zvuka a decibela je milion. Ja sam im dao snage cca. 250 W po svakoj i kada stojis ispred kutije i uho ti je izmedju 15" i 2" nije napadno, jako jeste ali ne napadno a 10 m ispred njih imam potrebu da stavim ruke na usi...Ovo mi savrseno odgovara jer sviram u prostorima koji su nakrcani ljudima a nemaju nista protiv sto je glasna svirka. Omladina to voli i to ih tjera da skacu, vriste , urlaju a samim time imaju i potrebu za vecom kolicinom alkohola sto automatski utice i na moju dnevnicu U kombinaciji sa jos 2 bass bina , ne smijem ni da pomislim na to kako ce ovo sve da zvuci Hvala mojim prijateljima da ih sada ne imenujem koji su mi predlozili ove kutije. Bog neka pozivi RCF, Allen&Heath i Zeck pojacala (mada ih odavno nema u prodaji). Puno pozdrava !!!
DinO74 je offline   Reply With Quote