Videti jedan post
Star 10.08.2007, 10:17   #7
svirko
Švaler Veteran

svirko's Avatar

Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
svirko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pa evo ovako,bilo je to lani na moru, na otoku Viru.Bio sam tamo sa ženom i djecom na ljetovanju i u apartmanu gdje smo bili,svaku večer se ono negdje čula muzika. Doduše zvukovi su bili neki ko da pustiš vrhunski izrađen midi na komp preko najlošije zvučne kartice, al pjesme idu jedna za drugom, maltene ni sekunde pauze između. Slušam ja, čovjek pjeva, dobar glas ima i lijepo pjeva, jedino što si je vokoder narikto dvoglas, al tako da dok pjeva iz mola, ovaj ga prati iz dura. I slušam ja tako dve tri večeri, i neda mi vrag mira, idem ja vidit ko to tamo svira. Približavam se ja "mjestu svirke" i vidim, čova ima klavijaturu neku ogromnu ko koncertni klavir, al bez ikakve oznake ili imena.Prolazim kraj njega, i dođem iza vidim klavijatura nema niti kakvog "registra" niti kakve diode da svjetli, i izgleda ko od stiropora. Kad ja malo bolje pogledam, on drži ruke na toj "napravi" i maše s njima gore dolje, al nikako lijevo ili desno!A kad ono kraj njega dva laptopa, jedan za tekstove, drugi za midije, a on slobodno klati s rukama. I čova tako svira, sad će bit tri godine, i stalno ima posla, što je najjadnije!
Ja mislim da ga je Alen kojim slučajem vidio, da bi ga zatuko na licu mjesta!!
I kod njega je bila puna terasa ljudi, a malo dalje čova svira uživo, imao je Rolanda G 800 i G 1000, osječaš toplinu onih zvukova i ritmova, alje sviro sam sebi.
Žalosno, zar ne?
Evo ja se izvinjavam što sam malo bio opširan, to je to.

Veliki pozdrav svima,

Damir
svirko je offline   Reply With Quote