Ja sam svirao triton exstrim skoro 5 godina,pa sam ga prodao i uzeo u zameni pa1x jer mi je trebao aranzer i kasnije kupio tr i jako sam se pokajao za taj sint...Hocu reci da je to veoma slicni sa clasicom i studiom nijanse su u pitanju...i pitanje je vremena kad cu uzeti opet neku od tih ozbiljnijih triton serija,sada cu vam objasniti i zasto...
Ja sam svirao u bendu sa kolegom koji je svirao m3 a ja u to vreme pre nekih 8meseci triton exstreme i to bez mosa,i brisao sam ga sa farbama kao gumicom,a semplovi harmonika kod mene su harmonike koje fino rade,dok na m3 cuje se sintetika neka sve nesto u srednje.kasnije sam probao da sviram taj isti m3 jedino sto me je odusevilo je dobar portamento,medjutim kad sam probao trotona sa mosom portamento sa m3 i tritona sa moso bukvalno meni nije imalo razlike...Jedina prednost m3 je dirka,ima dirku ludilo,memorija 256mgb ali ja neznam sta se tu moze spakovati a da ce trebati toliko u svirci.
I da ne duzim,bio sam u prici i razmisljao da kupim m3 dok nisam stao ramem uz rame sa sviracem koji svira tu spravu...
I naravno niakda ne bih dao tritona sa mosm za m3
Moj glas JE ZA K O R G TRITON SA MOSS...
|