Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
|
Korg M3 ili Tritona sa moss?
Cao kolege.. Imam korg triton full ugradjen prvi sam vlasnik,znaci 64ram "interni" plus externi hardisk,orb driver,scsi i Moss-Board..
E sad neznam sta da radim. Ima jedan ovde kod mene u svedsku sto prodaje korg m3 61 za 1000 eura bez radias..
Pisao sam mu da hocu da menjam i naravno da platim izmedju neshto..
E sad neznam koliko moj triton vredi danas i koliko bi bila realna cena da mu doplatim??
Molim za pomoc?
kabi..
Dodato:
[quote=kabi;155438]Cao kolege.. Imam korg triton full ugradjen prvi sam vlasnik,znaci 64ram "interni" plus externi hardisk,orb driver,scsi i Moss-Board..
E sad neznam sta da radim. Ima jedan ovde kod mene u svedsku sto prodaje korg m3 61 za 1000 eura bez radias..
E sad neznam koliko moj triton vredi danas i koliko bi bila realna cena da mu doplatim??
Molim za pomoc?
kabi...
Dodato:
[quote=kabi;155438]Cao kolege.. Imam korg triton full ugradjen prvi sam vlasnik,znaci 64ram "interni" plus externi hardisk,orb driver,scsi i Moss-Board..
Molim za pomoc?
kabi..
Promijenjeno od kabi (01.11.2010 u 01:49 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|