Videti jedan post
Star 01.08.2007, 01:29   #18
fostex
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 01.04.2005
Downloads: 125
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Interesi: Muzika, Comp...
fostex befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
fostex pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Hahahaha..
Ovo stvarno postaje smijesno do jaja..

Pazi sad:

Da smo mi neki strucnjaci (ko sto nismo), pa da se nas nesto pita, pa da znamo nesto napravit i uraditi sami na aranzeru vec svi smo obicne tarabe i krkani (Samo znamo srat) kao sto svaki cigo svog konja hvali, a pola njih koristi u pa1x i pa800 setove od pa 80, a ni ne znaju.
Niti su ti bolji sa pa 80 jer su i oni to dobili od nekog i malo preuredili (ako uopste i to znaju) i onda seru kao ja sam uradio, a nezna uhvatit Amol.
Tu su uvijek isti ljudi koji serendaju, a bas bi ih zamolio da naprave video snimke pa da vidimo koliki su oni majstori (Ne audio jer se moze doradjivati).
Snimi brate video pa cemo onda dati svako svoje misljenje, a ne srat i svakom loncu bit poklopac i fora svako sad radi sam sebi, a neznaju ucitat sample u klavijaturu. hehe..
Glupost obicna.
Danas, ako niste znali? Klavijatura i kvalitet se mjeri koliko ste para iskesirali za set dobar i kako ko zna nastimati razglas.
Od ovih stvari sto se dobijaju dzabe nista nevalja ili ono sto valja proslo je dosta prodaje i davanja..
(Kao sto svi znamo kako je enver-kara set zavrsio kod svih ponositi vlasnika pa1x/pro, a bogami sad i kod pa800.
Zalosno je to sto ljudi daju po 2000-3000€ za klavijature, a neznaju pravilno i tacno odsvirati 20 pjesama, e bas ti i serendaju ovde po forumu.
Bez uvrede, pozdrav svima.