Videti jedan post
Star 20.10.2010, 13:28   #110
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Jednom cemo na ovoj temi izvuci top listu onoga sto je po clanovima "najgluplje" na forumu i tu smem da se kladim ce na prvom mestu biti nemogucnost neogranicenog downloada i uvodjenje limita na isti (milion puta prezvakana prica),sto govori o smislu posete pojedinaca ovom mestu. Pojavljuje se i pojam "glupa tema" a ja bi pitao: PO CIJEM KRITERIJUMU?
Ko ovde odlucuje da li je nesto glupo ili pametno? Na sajtu postoje moderatori koji citaju svaku rec i paze da ne bude nedozvoljenih,vulgarnih i nepotrebnih stvari a pojam "glupa tema" ne razumem? Ja licno svako slovo vec napamet znam na forumu,iza svakog teksta mogu da stanem i obrazlozim ga zasto je tu,a da nije ovako kako jeste u mom slucaju te nazovi "glupe teme" ne bi ni posecivao,kad mi se nesto ne dopada to ni ne konzumiram. Potrudio bi se da napravim "pametnu temu" ili da se uopste ne javljam. Najlakse je kritikovati a kao sto mnogi ovde znam da misle,sustina je druzenje i komunikacija,razmena znanja i materijala,a nismo ni svi isti,ima i manje dobrih muzicara,pocetnika,odlicnih sviraca,svi smo tu i svi se druzimo i pomazemo jedni drugima i da nije tih tema "sta vam se jede","ajde da se hvalimo","sta trenutno slusate" i slicnih bojim se da bi ovo mesto bilo prilicno pusto i nezanimljivo kao mnoga okolo. Zato kolege potrudite se da doprinesemo svi zajedno da i ovih i onih tema bude sto vise da napravimo ovo mesto jos boljim a ne stalno da ponavljamo istu pricu.

Svi znate sta se desava sa nepotrebnim,nepristojnim i duplim temama i postovima na forumu tako da tu pricu ne treba da ponavljam,i budite sigurni da dosta ljudi pazi na sve ovo da bude u redu. Na zalost poslednjih godinu dana se i ne desava mnogo novosti u muzickoj industriji tako da i nemamo o cemu puno da pisemo,sve se vrti uglavnom oko istog...(u poverenju,uskoro ce biti itekako da se pise,na moju veliku radost ,tako da nam ostaje druzenje i zezanje. Hvala na razumevanju

P.S. umalo da zaboravim da napisem sta mi smeta na forumu

...trenutno nista a kad mi nesto zasmeta ja ga ignorisem