Videti jedan post
Star 19.10.2010, 13:25   #50
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Bata Vule
reci za nekoga da je primio mito ili da je nesposoban da obavlja odredjenu funkciju a da se pri tome ne iznese nijedan dokaz u najmanju ruku je kleveta!?
Misliti da je ovaj bolje odsvirao ili onaj na takmicenju je OK,ali optuzivati nekoga za nesto a to ne potkrepiti dokazima nije lepo,blago receno.A tek kakva je steta sto je taj neko legenda kojom treba da se ponosimo i budemo srecni sto ga imamo.
Zasto uvek treba nesto da izgubimo pa tek onda da postanemo svesni koliko je to vredelo?
Da li treba da poravnamo brda i planine kako bi smo izgledali visi u ocima drugih?Neki bi rekli-da, ako od toga imamo materijalne koristi.A ko ce nas zakloniti kad opece sunce?
Vecina zemalja u regionu imaju posebne kanale na kojima emituju samo narodnu muziku(mislim pravu narodnu) a mi hocemo i ovo nesto malo sto pustaju,da ga nema jer nije u trendu-onaj ko to slusa zivi u proslosti?Jos kad pocnu da narodnu muziku povezuju sa necijom losom vladavinom-pa to je moralna katastrofa!Reci za narodnu muziku da je "sredstvo za opijanje sirokih narodnih masa"-ja bi rekao da je ovo veci razlog zbog koga je sve manje mladih ljudi koji sviraju harmoniku,samim tim jos je manje kvalitetnih harmonikasa.
Koliko je samo dobrih harmonikasa harmoniku zamenlio klavijaturom?Kod nas vecina devojaka za momke koji sviraju harmonike kazu da su seljaci.....
Da li bi ste (uz svo postovanje njene licnosti) Jeleni Karleusi zbog toga sto izvodi ove moderne numere uz sve ono sto karakterise moderan sou biznis,dodelili titulu Prvi glas Srbije?
Zlobni bi rekli da "branim" Pavkovica jer i ja sviram klavirnu harmoniku,mislim da za to nema potrebe jer su ga njegova dela i njegova muzika sama odbranila!
Ne vredi da pisem dalje jer ce onaj ko ovo bude citao vec kod polovine izgubiti interesovanje!
p.s.Nemojte nikoga sankcionisati,mislim da je najpravednije da se tema zakljuca.
Boban010 je offline