Videti jedan post
Star 19.10.2010, 01:41   #9
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Boban010 Pokaži Post
Ne slazem se da Pavkovicevo misljenje treba ignorisati i da nema prava da sedi u ziriju i odlucuje o pobedniku.Uostalom nikakvi dokazi o njegovoj pristrasnosti ili potkupljivanju nisu prilozeni.Da su svi takmicari bili "mlaki"-jesu,a ovaj snimak harmonikasa koji sviraju Kodicevo kolo a koji prethodi ovim navodima "ostrascenog" posmatraca ne ostavlja neki bolji utisak nego li nastup Jelene Davidovic.Cak naprotiv,cini mi se da je tehnicki bolje svirala Jelena i to od obojice.
Nisam slusao tu djevojku i neznam kako svira ali mislim da je boban potpuno upravu sto se tice ovog snimka i meni se ne svidja za jednog pobjednika cak se vidi da i ne razvlace harmoniku kako treba hehhehe da ponekad prekidaju u toku svirke a onaj treci je i prije zavrsio nego ona dvojicae sad dali tako treba ja neznam za tu numeru,a pomalo glume frajere na prvi pogled dok sviraju bar ja tako imam utisak kad ih gledamI sve je to za jedan ziri jedan minus...bar kod mene bih tako bilo da sam ziriMOzda je ta djevojka i bolje svirala a i bolje se ponasala...ko ce ga znati....Ovo je samo moje misljenje i ne vredjanje a sto se tice njihove svirke oni nisu losi to ne kazem ali za jednog pobjednika u sokobanji su za moj pojam pretanki....Poooz
zeljko je offline