Citat:
Originalno postovano od Boban010
Ne slazem se da Pavkovicevo misljenje treba ignorisati i da nema prava da sedi u ziriju i odlucuje o pobedniku.Uostalom nikakvi dokazi o njegovoj pristrasnosti ili potkupljivanju nisu prilozeni.Da su svi takmicari bili "mlaki"-jesu,a ovaj snimak harmonikasa koji sviraju Kodicevo kolo a koji prethodi ovim navodima "ostrascenog" posmatraca ne ostavlja neki bolji utisak nego li nastup Jelene Davidovic.Cak naprotiv,cini mi se da je tehnicki bolje svirala Jelena i to od obojice.
|
Nisam slusao tu djevojku i neznam kako svira ali mislim da je boban potpuno upravu sto se tice ovog snimka i meni se ne svidja za jednog pobjednika cak se vidi da i ne razvlace harmoniku kako treba hehhehe da ponekad prekidaju u toku svirke a onaj treci je i prije zavrsio nego ona dvojica

e sad dali tako treba ja neznam za tu numeru,a pomalo glume frajere na prvi pogled dok sviraju bar ja tako imam utisak kad ih gledam

I sve je to za jedan ziri jedan minus...bar kod mene bih tako bilo da sam ziri

MOzda je ta djevojka i bolje svirala a i bolje se ponasala...ko ce ga znati....Ovo je samo moje misljenje i ne vredjanje a sto se tice njihove svirke oni nisu losi to ne kazem ali za jednog pobjednika u sokobanji su za moj pojam pretanki....Poooz