Dragi kolega Emire,ajde prodavaj vise tog Tayrosa pa da trgujemo!Salim se,sto se tice krajnika mogu ti samo preneti neka iskustva,a i to jako puno pomaze.Prvo,krajnici nisu tu slucajno postavljeni, bez obzira sto ih u nekim zemljama uklanjaju kod dece obavezno,ali kad vec dodje do kronicnih upala i problema onda je najbolje posavetovati se sa lekarom.Sad dok si jos mlad,uklanjanje krajnika ti nebi trebalo puno skoditi,ali samim uklanjanjem si smanjio zastitu od infekcija gornjeg respir trakta,sto ce se poceti pokazivati kasnije,kao naprimer kod mog pevaca.Do pre nekoliko meseci nikad ga nisam cuo da je promukao,a 12 godina radimo zajedno,jos pije i pivo.Ja bih ti savetovao da ako pusis,ostavis cigarete,izbacis sve gazirano ihladno,jako ljutu hranu,i da probas neko vreme da negujes grlo maksimalno,spusti neku pesmu za ton ili pola,pa ako nema napretka,onda sto rekose kolege "cap" i gotovo.Ja sam pre 10-tak godina imao velikih problema sa grlom,krajnicima,ali bio sam kod spec da mi pogleda glasne zice/one su bile ok/,i on mi je ovo rekao sto je sad tebi.I sada promuknem nekad na kraju svirke,ali sutradan se vec "upevam"i opet tako.U svakom slucaju,sta god da napravio ja ti zelim svako dobro i da kupis T3,ali ne motor vec "kljavu".Ha-Ha!
|