vidis Nemanja, nije losa ideja, posto najcesce od zadnjih puta kad se napijemo odlucimo da "od sutra ne pijemo"

moje zadnje ozderavanje je bilo prije neka 3 tjedna, petkom mi u gradu, a sutradan svatovi. Inace ne podnosim alkohol, ali popio sam neke dvije pive 0.3 -ce u gradu i kontao dosta. Ali navukose me prijatelji, ajmo kod "Ljube" u kafanu. I odem ja, kontam popicu colu i palim kuci na spavanje. I tamo zateknemo jednu nasu ekipicu i samo krecu ture loza. Samo jedna, ae druga, mozes i trecu, cetvrta i peta. Kako sam se ja slagirao tada

Bio sam svjestan svega, ali osjecaj koda sam sanjao, samo me nosalo. A ovaj moj najbolji prijatelj koliko se "puk'o" razbio city light reklamu (da da predizbornu

) Legnem tad oko 4 sata da spavam i probudim se u 9 ne mogu od muke da spavam, uhvati me neka nenormalna glad, te pojedem 2 jaja na ko i 4 hrenovke (virsle). I nakon pola sata me uhvati tolika muka od toga sto sam pojeo da sam svako 5 minuta u wc-u rigao (samoincijativno) dok nisam zadnji komad povratio. I nazovem gitaristu da kazem da ne mogu u svatove, jer sam bolestan. I gitarista me zove poslije i nagovara da uzmem tabletu neku, jer smo tu u gradu u svatovima (po danu) i ako budem lose da ce me vratiti. I sreca pa sam se nekako oporavio, jer bi bio siromasniji za mnoooogo mnogo para od baksisa