Videti jedan post
Star 03.10.2010, 15:08   #43
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
Nemanja88 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Meni su secanja toliko izbrisana, da stvarno ne znam kada sam se prvi put napio, ali stvarno... Pivo pijem bukvalno od malena, posto je moj pokojni deda pio po jedan "zidarac" dnevno - pod obavezno, pa mi je vec sa 5-6 godina sipao u casu po malo. Ali stvarno ne znam kada sam se bas onako prvi put odvalio, najverovatnije neki 5. ili 6. razred... A da me neko pita koliko sam se puta napio - e, to je vec misterija . Samo znam da vinjak vise ne pijem (makar ne u kombinaciji sa pivom), lozu i pivo i dalje mogu da mesam (proverio preksinoc), crno vino ne volem (kao ni crno grozdje), al' zato spricer izuvam, kao i kleku, a i mastiku, i Manastirku... Sljivu vise ne pijem (od preproslog leta, popio 4-5 piva, pa oko 1.3l sljive, pa jos 2 piva, i zablokirao ceo, 3 dana nisam znao dal' sam mrtav ili ziv), a i ne treznim se Schweppes Tonic Water-om (muka mi je i kad ga pomirisem). Vodku nikada nisam pio cistu, vec uvek u kombinaciji sa borovnicom, guaranom i sl. Vise sam sa "seljacke" varijante - domaca rakija, belo vino, pivo, a kad bas moram da budem kulturan, onda popijem Johnny Walker Red ili Black, naravno sa ledom. Inace, ne znam od cega se sve nisam opio i sta sve nisam probao, pa cak i Vermut, razne Brendije, likere, i ostala cuda... Sto bi reko moj ortak "Nije vazno sta se pije - vazno je da se preteruje" .

Inace, mozda je bolje da se tema zove "Od cega ste se poslednji put napili", posto nam uglavnom dotle seze secanje... Ili "Kada ste poslednji put bili trezni", tako nesto ...
Nemanja88 je offline   Reply With Quote