Videti jedan post
Star 01.10.2010, 19:10   #66
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@svrakane jel ti to odgovaras na moj post?Ako je tako kao sto kazes da sviram kao nogama...onda ja mogu samo reci da taj koji je slusao moj demo ili neciji drugi a tako mu se cini da je svirano kao nogama..ne mora ni da daje takve uvredljive komentare,a i pravilnik sam tako kaze...To je isto kad bih dosao Pavkovic u tvoje demo snimke...ovo je samo primjer i rekao ti tako,jer on cuje bolje greske tvoje gdje gresis u sviranju nego ti sto mozes da sanjas da je tako.

Uvijek ima onih koji su bolji i bolji muzicari ali takvi bas nece da nekog drugog vredjaju bezpotrebnim komentarima a pogotovu muzicare koji su samouki i ne bave se profesionalno muzikom...Ako bih trazio iglu u sjenu nasao bih i kod tebe greske i ja kao amater a kamoli jedan muzicar kao sto je to Dare nas kolega (PRIMJER)Samo neznam kako bih prosao kad bi ja tebi napisao da sviras lose a kamoli da sviras kao nogama...Budi iskren pa kazi Svrakane dali bih ti to pasalo.

A to sto kazes da ovaj forum ima svoje vlasnike To si upravu potpuno i ja te vrlo dobro raszumem,ali ti moram reci da sam ovo spontano napisao bez malo razmisljanja na posledice....mislio sam kao sto tema kaze da dam samo svoje misljenje i kako bih bilo prakticnije a i da malo vise clanovi imaju prava kad se radi o njihovom vlastitom snimku.
Sam Vaxter je rekao da je takvo nesto nemoguce kratko i jasno i nije trebalo dalje da se komentarise ali sta je tu je,a ti ako mislis da ja nisam u pravu i ako imas nesto protiv slobodno uhvati se za te kartone a i ako hoces zatvaraj ovu temu´sto se mene tice....Pooooz
zeljko je offline