Videti jedan post
Star 29.09.2010, 10:52   #17
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 883
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

1)Direktno mi smetalo sto neki novi clanovi ne znaju kako da skidaju iz "download"zone,jer cak neki verovatno nisu ni pravilnik procitali,i znali su da smaraju na PP da im ja skinem neke farbe,boje,semplove i da im posaljem na mail....mislim totalni apsurd,bezobrazluk!!!Na srecu me ne smaraju vise(bilo je 3-4)i svaki sledeci ce biti prijavljen adminima!
2)Mnogo vise mi smeta sto kad odem u download sekciju,i vidim neki "novi"sempl,skinem ga,i na kraju kad ga preslusam ispostavi se da vec imam taj sempl pod drugim imenom,koji je neko nekad postavio!!
Nije lepo tudje semplove preimenovati , i onda napisati da je taj sempl od tog i tog clana.To za mene direktna kradja..dosta je bilo takvih semplova ,cak sam i napisao nekad negde da pre nego sto se uploaduju da se dobro proveri od stane clana koji zeli da ga postavi,da li taj sempl vec postoji!Slazem se da se postavi isti sempl ali samo ako je modifikovan u kotekstu da je manje velicine kao sto je skoro postavio neki clan i to konkretno "cici gitaru"i taj sempl je bio vise nego duplo manji od originalnog sempla.Jedino tako i nikako drugacije se ne slazem da se ponavaljaju semplovi!!!
3)Ako sam postavio neku temu i ta tema se odnosi na konkretne i direktne neke stvari,zasto admini dozvoljavaju da se u toj temi javalju neki clanovi i da postavlaju neke svoje teme i price koje nemaju veze sa vezom!??
konkretno kad sam postavio post da "menjam moj spider za PRO-a"neko je postavio temu "a gde ima da se kupi polovan negde u bosni,koliko se krecu polovni stalci,itd...sa samim tim moja tema vise gubi svaki smisao,i naravno ostavio sam jedan komentar da je taj neko promasio temu i posle samo par minuta je moj post bio obrisan od stane admina,a ja se pitam zasto???!!!
Ovo su neke veoma bitne stvari koje mi smetaju,ali nisam na kraju srca ni bas toliko zadrt,definitnvno nemam neke vece primedbe na rad nasih admina,osim ovih sto sam naveo,i nadam se u buduce da ce se ovo postovati sto sam napisao!!