Videti jedan post
Star 22.07.2005, 22:19   #10
fantom
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 09.07.2005
Downloads: 324
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Tyros2 MotifES TritonLe
fantom befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Veliki Pozdrav svima od fantoma 8) .....
ja imam jedan predlog kako bi ovaj sajt mogao biti jos daleko veci........
sajt super izgleda .... ima funkcije boli glava..... ma sve ima sto RETKO koji sajt za nas muzicare ima tu ce te se definitivno svi sloziti samnom da je previ uzitak imati ovaj sajt kao homepage ...... moja ideja sta ja mislim da bi jos mogli poboljsati ovaj sajt........
ja mislim da bi bilo strava kada bi svi uplodovali ko sta ima od kog pevaca u .wma formatu 12kbps recimo to je kvalitet zvuka kao sa radija to uzima velicinu odprilike midi fajla..... recimo da imamo nekog moderatora koji ce napraviti foldere ili kategorije recimo Narodne ... Savo Radusinovic sad tu ima 8 pesama recimo i ti imas neku u PC a ta pesma nema na sajtu ..... Otvoris je sa recimo Cool Edit sacuvas je u .wma 12 kbps uplodira se brzinom kao midi fajl ...... kad trebas forsipl ..... reci pesme..... zamisli dodjes do svega u roku 5 sekundi .....to je samo ideja a da bi se ostvarila potrebna je stvarno velika saradnja svih nas clanova i jos mesta na serveru ....... ako jos ima neko slicno misljenje neka se javi ili ako ima jos bolju ideju ...... ja najiskrenije mislim da bi to stvarno bilo ludilo