Videti jedan post
Star 24.09.2010, 15:36   #54
zabac86
Banovan!

Registrovan/a dana: 31.08.2008
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
zabac86 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Vule Pokaži Post
@ Zabac86

Ne širite dezinformacije!!!

Na sajtu Privredne Komore Srbije postoji spisak zemalja koje su potpisnice ATA protokola i na njemu se nalazi i Hrvatska.Postoji i tačna informacija koja oprema podleže privremenom izvozu. Sami kažete da ATA karnet ne treba za opremu manje vrednosti od 500 evra što je tačno a posle pišete da za instrumente i razglas ne treba ATA karnet. Pa čija oprema u kompletu vredi manje od 500 evra?!

Ovo što ste napisali nije tačno a ako ste vi uspevali da prodjete bez toga na nekom malograničnom prelazu ili na sreću to je druga stvar,ova tema je otvorena da bi se dobila informacija a ne da se ide na rizik.

Molim vas da ubuduće ne pišete nepreoverene i netačne informacije!!!
to nije dezinformacija...ja sam zaista tako prelazio. ata karnet treba ali ga nece traziti za 2 sintisajzera! ja sve sto kazem je tacno i moj post je od velike koristi.
imam puno ljudii rodbine koji rade na batrovcima, a backa palanka je drugi po velicini prelaz.
to je istina i nista osim istine.
nikako ali nikako se NE ISPLATI davati stotine evra za ata karnet koji vam nece ni traziti, pogotovo ako vam je to pola dnevnice.
ukoliko traze, PK je 40km odatle i isplati se vratiti.
imam iskustva molim vas poslusajte me i nemojte me ipsravljati, jer znam dobro o cemu govorim!
oprema je preko 500 e ali je to zanemarljivo u odnosu na predmete za koje je potreban AK

Promijenjeno od zabac86 (24.09.2010 u 15:39 sati)
zabac86 je offline   Reply With Quote