Videti jedan post
Star 22.09.2010, 09:59   #1272
Damir_Coma
Vredan član društva

Damir_Coma's Avatar

Registrovan/a dana: 30.08.2008
Mjesto: G.Živinice (kod Tuzle)
Downloads: 5581
Uploads: 84
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Programiranje, Muzika...
Damir_Coma befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@svrakan haha moguce, mozda prvo pogledaju slike na profilu pa se jave , ili im jednostavno djelujem naivno. Naravno, na par njih sam i odgovorio jer se nisam mogao suzdrzati na neke gluposti koje su pisali.. ali me onda jos vise iznerviraju, kao jedan koji mi juce pise izmedju ostalog "vi koji uploadujete setove na sajt i imate najvise koristi od toga".. nije mi jasno kakve koristi, ja jos nisam vidio da je neko ko se trudi da napravi neki set, i ko se odluci podijeliti ovdje svoje znanje i rad besplatno, pa ni sam osnivac sajta koji placa godinama rad ovog foruma, imao neku materijalnu korist od toga.. Kakva im je to prica, kao "ja jadnik kupio novu klavijaturu, dajte mi sad najnoviji i najbolji set sto imate besplatno" pa kao prvo ako misle da imaju pravo na najnoviji set uz klavijaturu nek ga traze od prodavaca pa nek vide kakav ce odgovor dobiti, jer im YU-MIDI nije prodao klavijaturu i nista im nije duzan, treba da se nauce biti zahvalni sto im se uopste nudi mogucnost i nakon 25 postova da skinu nesto sa sajta, jer besplatno nema vise nigdje nista..

Malo offtopic dok se te banane dijele ja cu samo da posmatram, malo cu se pritajiti .