Videti jedan post
Star 14.09.2010, 10:41   #15
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 887
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@vex
prijatelju....lepo sam napisao odmah samo par min posle tebe! da ne bi dalje polemisali,i ti protiv nas i mi protiv tebe,(*to je zargonski samo)otvori novu temu"DEMO SNIMCI(samo extra kvalitet),ili vec kako hoces,i onda ce biti sve ok!!!
To sto rece kolega Vule u nekom postu,kad sam i ja pocinjao da sviram(u pocetku harmoniku) pa i malko kasnije,nije bila tako jaka tehnoligija kod nas kao danas,tad sam morao da uzmem kasetofon i da ga "usporavam" da bi skinuo neku pesemu ili kolo onako kako treba,pa dodjes na tezgu sa tadasnjim pravim tezgarosima,i daju ti pola sata-sat sviranja,a ti ne mozes da ih docekas.Traze ti neku pesmu,a ti skinuo za 4-5 tona nize od originala,(*takva je tehnologija bila )a pevacica ili pevac ti trazi original,pa ne mozes da se sastavis sa prstima!!! ...E to je muka prijatelju!!!!
Danas je sve drugacije..sednes za komp,povezes sint na njega i "vozi milee"imas mali kucni studio i mozes da radis sta hoces i kako hoces...snimis,iseckas fajlove,spakujes kao"mrmot cokoladu u foliju"u milka reklami...i ti si onda babaroga muzicar!...a gde je tu "feeling"???
i konacno.....ko garantuje na svakom snimku da ti sviras?!!
Slusao sam sve tvoje snimke...zvuce mnogo dobro i kvalitetno...sa te strane te respektujem,ali ja bi to voleo da VIDIM sa neke tvoje tezge,gde nemas previse vremena za razmisljanje,gde se u delicu sekunde odlucuje sledeca pesma,da vidim kakvu atmosferu pravis,kako se gosti vesele..itd...
Nadam se da si me razumeo!
Meni nije problem da svaku tezgu snimam preko snimaca koji staje u dzep,snimim direktno u wav,a moze direktno i u MP3,a povezuje se na mixer za 3.3333 sek....stvar je da se vidi na videu snimku cela atmosfera,sta ko svira i koji instrument,gde ko stoji,kako se ponasa,sta ko oblaci,ponasanje na sceni,sta posedujemo od opreme,ili bilo sta vezano sa svirku!
Pa sad ako zaluta neka zgodna zenska,nadam se da se niko ne bi ljutio sto je "na pogresnom mestu u pogresno vreme".
U ostalom...ti si komentarisao pre neki dan 1 moj video snimak,gde je snimljeno sa mob telefona,a i slika i ton nisu na zavidnom nivou...dao si komentar,a ja se pitam zasto?...znaci totalni kontrast od ovog sto zelis!!
Dovoljno sam pisao,i po 3-ci X kazem,da ako zelis to sto zelis,otvori novu DEMO temu,i bice vuci siti i ovce na broju!
mislim da ova tema zrela za jedan LOCK,jer mislim da bi bilo suvisno bilo sta vise komentarisati u vezi ovog!...pozdrav!!