Tema: Bose l1
Videti jedan post
Star 12.09.2010, 09:55   #4
danny
Banovan!

Registrovan/a dana: 11.09.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
danny befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav svima. Moj kolega i ja koristimo 2 Peavey PV115 zvucnika i 2 Peavey PV118 subvofera. Mislili smo da dobijamo dosta dobar zvuk i bili smo zadovoljni sa tim sistemom sve do jednog lepog dana kada smo iznajmili Bose l1 model 2... ja sam ostao bez teksta a i moj kolega takodje. Bose l1 ne moze da se poredi ni sa cim! Zvuk je fenomenalan, a i istina je da se u svakom cosku prostorije cuje isto! I sto je najzanimvljivije, glasnoca zvuka je uvek ista i na razlicitim razdaljinama od zvucnika, plus nema uopste mikrofonije!!! Nismo koristili mixetu koja dolazi sa sistemom zato sto koristimo nasu na koju smo vec navikli. Mi smo imali samo jedan stub i jedan subvofer zato sto je svirka bila manja, i primetili smo da bi ipak bilo potrebno najmanje 2 sistema za bilo kakvu vecu svirku. Jos jedna predivna stvar oko Bose l1 je da je mnogo funkcionalan! Sve se spakuje u tri torbe i staje u bilo koji auto. Postavka zvucnika je isto dosta laka. Jeste da je sistem skup, ali ja licno mislim da je to jedna od onih zivotnih investicija koje treba da se naprave. Trenutno jos sviramo na nasim Peavey kutijama ali je Bose u planu tamo negde oko nove godine!
danny je offline   Reply With Quote