Videti jedan post
Star 10.09.2010, 22:49   #634
mojkarma
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
mojkarma befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Vule Pokaži Post
@ Mojkarma

Ako bi sada želeo samo jednu boju (patch) da vam pošaljem to je jedini način. Prko librariana se kombinuju kompletni setovi,tačnije boje iz njih a ovako kao MID patch po patch.
Ako vam je potrebna neka smernica kako se to radi izvolite pitajte,objasniću vam.
Nije mi baš jasno zašto bi to bio jedini način. Budući da se ne radi o semplovima nego samo o programima koji koriste interne semplove, ne vidim zašto ja ne bih u librarianu mogao otvoriti svoj kompletni set i tvoj ili bilo čiji i od tvog u svoj kopirati samo ono što ja želim. Do sada sam tako radio.
S najnovijim update-om (1.50) Roland je ponudio preko stotinu novih zvukova, a ja sam si normalnim putem u librarianu kopirao u svoj projekt samo ono što ja želim.
Hvala na ponudi, ali nije mi to potrebno jer ionako za svoje potrebe sve radim sam. Bio sam samo znatiželjan zbog formata datoteke jer ekstenziju mid i smf povezujem sa songovima a ne pojedinačnim zvukovima.

Na kraju jedna sporedna stvar: zašto smo na "vi"? Nije mi baš u duhu prijateljske atmosfere koja inače vlada na forumu.
mojkarma je offline   Reply With Quote