To ti je procesor pri kraju, doslovce na izdisaju. Generalnim resetiranjem u biti ne dobivaš ništa revolucionarno jer 01W je tipični rompler (koristi isključivo svoj ROM), i bez obzira na user mjesta on ionaku unutar njih reproducira svoju vlastitu sintezu koju posjeduje u sebi. Također nit baterija ima ikakve veze s tvojim problemom jer ona služi samo da štiti memoriju u synthu. Mislim da češ mu morati mjenjati matičnu ploću, koju češ btw u današnje vrijeme jako teško nači.
Moguč je kvar i na kontaktima ispod tipaka tj kad se previše istroše grafiti ili usljed vlage nastane na njima kratki spoj. no i sam kažeš da si ju generalno restauriro i očistio, pa stoga mi ostaje jedino na pameti procesor koji je vjerojatno dao svoje. A i za očekivati je da nakon toliko godina i rikne. Današnja tehnologija nije iste kvalitete izrade kao modeli prije 20 godina, pa da traju. Osim toga izašlo je jako puno workstationa poslje 01W (N364, Trinity, Triton Clasic, Karma, LE, TR, M3) pa s tog stajališta nemoj niti previše tugovati.
|