Videti jedan post
Star 03.07.2007, 11:18   #4
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

...Jarane znam da si jaki muzičar,i znaš šta je dobro i šta nije,ali evo par momaka što ih poznajem su već prešli sa pa800 na pa1x baš zbog OS3.0 jer im je zvučao mnogo bolje nego prije i naravno većina ih tvrdi da je pa800 klaviatura za cigane i turke a ne za balkance...Ja se u to ne mješam ali ko kaže da novi 3.00 ili 3.01 OS nije ništa nepredniji,il nema pojma o čemu priča,il nema klaviature,il jednostavno hoće da bude pametan...Za mene je najvažnija činjenica da ne moram više da eksportujem i importujem Multisamplove na disk,pa sa diska nazad u RAM,pa onda ajd ovo haj ono...S novim OS su funkcije i sam rad na sinthu mnogo jednostavnije,i DEFINITIVNO (to niko ne može reći da nije) brže mi loada setove nego prijašnji 2,54...Dakle ipak napredak je veliki,na ekranu su deblja slova,zvuk je mnogo bolji,e sad jedino što još nisam ušo u štos za konvertovanje formata što ste spominjali...Ako ko zna il je radio s tim,neka malo opiše ako se nađe vremena...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote