Videti jedan post
Star 02.07.2007, 19:45   #2
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ćevapu---Nekima treba 96MB RAM-a na Extremu,Nekima i 256 Na Motifu,Nekima i 128 Na Kurzweilu,a u suštini na tezgama odsviraju na 25 svih boja...Dakle koji đavo treba kome više od 32Mb RAM-a?Pa ja sam nekad radio sa PA80 (8MB FMC) pa mi je bilo dovoljno za sve da odradim...Sad na PA1X imam zauzetih nešto manje od 20MB RAM-a a imam u User1,User2,UserDK sve poredane Drum Kitove,boje i Perc...E sad ako ja iz otih stvari mogu da dopunjavam ritmove (različiti Patterni), i pravim nove kombinacije,meni RAM apsolutno ne treba,jedino za dodavanje nekih Drum Kitova sa drugačijim Pad-ovima...Ako ko ima 2 sintha,PA1X je za pratnju a za boje i druge đavle-tu je Le,TR,Extreme,i ostali...Što bi i Pa1X punili i forsirali kad već imate solo sinth.I još nešto...Postoji čovjek u Bosni koji ugrađiva 96Mb RAM-a u Korg PA1X...Dakle to znači da je PA1X JEDINI sinth koji može da podpire 96MB RAMA,Živi dokaz je kolega muzičar koji živi ovdje u Sloveniji i to tvrdi da ima ugrađeno...Kolega Fićo ga jako dobro poznaje kao i njegovog komšiju i dugogodišnjeg saradnika,ako se pojavi kakav filozof koji kaže da je to nemoguće,momci ja ću da odem kod njega lično,sa ponesem kameru i da snimam i javno će da ide na YouTube..Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote