Videti jedan post
Star 31.08.2010, 14:14   #30
Zlatek
Ovaj baš voli da kuca

Zlatek's Avatar

Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
Zlatek befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Moram reči da više ne živim samo od muzike, jer su se vremena dosta promijenila.Ipak od 1987-2005 sam živio samo i isključivo od muzike.Prije 1987 sam i svirao-bar tri puta tjedno- i radio u firmi,a poslije samo svirka!Sviralo se svaki dan-jedan slobodan u tjednu, i uvijek je bilo posla.To su još bila vremena kada se radilo sa bendom-četiri ili pet članova, a kasnije je to bio trio-bez gitare- sve gitarske dionice sam morao odsvirati na klavijaturi.Tamo negdje od 1993 je krenula svirka u duu-ispočetka to još nije bio aranžer jer nisam bio zadovoljan kako radi, nego sam radio sa basistom, a sam svirao obavezno tri klavijature i ritam mašina.Tek kasnije koristim aranžer-kada je izašao Roland E-86.Danas je kvalitetnog posla sve manje, ali ga još uvijek ima.Moram reči da je oprema uvijek bila vrhunska-naravno i sada.Isto tako uvijek treba raditi na repertoaru ako želiš biti u trendu i da možeš zadovoljiti sve goste.Ne sviram narodnjake-naravno ovime nikoga ne podcjenjujem-ali djelokrug mog posla su večinoma veliki hoteli sa internacionalnom publikom, pa je tome podređen i repertoar!
No da zaključim-skoro dvadeset godina sam živio isključivo od muzike a sada spletom nekih okolnosti ne radim samo to-sa ženom imamo svoju firmu koja se bavi nečim drugim ali je isto tako registrirana i za muzičku djelatnost tako da mogu direktno izdati račun.Stvar je u tome da se ovdje ne radi ništa na crno nego sve ide preko računa.