Videti jedan post
Star 29.08.2010, 10:26   #18
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od misa1265 Pokaži Post
Nije glupo da najjace evropsko takmicenje igraju timovi kao sto su Zilina,Bursaspor,Hapoel,partizan,...???To ne da nije nivo koji bi trebalo da imaju timovi koji igraju Ligu sampiona nego je to za ono takmicenje sto je nestalo pre 2-3 godine ja mislim,intertoto kup(mada i za to nisu)...
Moram da se nasmejem ovakvom komentaru definitivno. Prema vašim rečima Kolega znači da Crvena Zvezda '91 godine nije ni trebala da se takmiči u Kupu Šampiona,a ne daj Bože da ga osvoji...ili Zenit u kupu UEFA pre neku godinu...po vama bi trebalo Ligu šampiona da igraju Milan,.Real,Bajern i Mančester a ostali u Intertoto ...ne mogu da se ne nasmejem ...meni ništa sladje nego kad se pojavi neki Rozemborg u LŠ i ispraši pola favorita tamo,nadam se da će i Partizan biti jedno od prijatnih iznenadjenja,iako sam zakleti Zvezdaš

Pre bi komentarisao da je sramota da klub kao Crvena Zvezda nije u stanju da prodje ni kvalifikacije za Ligu Evrope...to je sramota,ali Zvezda ma koliko da je volim nije vredna da se o njoj priča na ovoj temi

Citat:
Originalno postovano od EmirTotic Pokaži Post
Nisam ni za Zvezdu ni za Partizan. Moj favorit je Roma, to mi je u krvi i tradiciji porodice. .

Sećam se neke tvoje slike na avataru...beše plavo-beli šal al mi nije ličio na klupske boje tima iz porodične tradicije?
  Reply With Quote