Videti jedan post
Star 18.08.2010, 22:23   #5
amavrenski
Vredan član društva

amavrenski's Avatar

Registrovan/a dana: 16.05.2005
Mjesto: Srbija, Zrenjanin
Godina: 39
Downloads: 370
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg tr, korg pa2xpro
Interesi: muzika
amavrenski befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
amavrenski pošalji poruku preko Yahoo! messengera amavrenski pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

pa ovako, ne znam ni ja nisam nesto bas za tu kupovinu, mada sam testirao tu i tamo kutije, membrane se dobro drze ne skacu, nisam ih otvarao tako da ne znam kakvo je stanje unutra, mada mi deluje da niko to i nije cackao do sad...

imam jednu miksetu, koju koristim za omanje svirke, u pitanju je FBT model "DE242 Personal" dosta je male snage 2x130W, ali jako lepo radi, na nju sam nakacio ove kutije za probu...

e sad, malo skrecem sa teme, ja sam bio za varijantu da uzmem kutije FBT Max4 i uparim sa ovom miksetom, da bude sve u kompletu... a u medjuvremenu su upale ove kutije pa sam pomislio i na takvu opciju, ali mi najvise ne odgovara jer radim sa bendom, kompletnim, pa sam te kutije koje bih hteo da kupim mislio i da povremeno, kad zatreba, dodam njih na razglas na koji radi ceo orkestar, ali zbog snage mi ne odgovara a ne bih ni da kupim pa da ih bez potrebe razduvam...

opet malo off, i necu vise, jel znas koliko se krecu okvirno cene FBT max4? ovih dana sam dosao na ideju za parom kutija, pa sad istrazujem...
amavrenski je offline   Reply With Quote