Citat:
Originalno postovano od EmirTotic
Opusti se kolega, nemoj da se cimas. Iskreno nisam ni primetio temu da je postavljena. Meni se svidja samo da smanjis celokupan hall na snimku. Pevanje je odlicno, tekst pesme je extra.
I da, ovde vecinom ljudi sviraju narodnu muziku pa ih to vise vuce tako da je donekle razumljiv mali broj odgovora. Samo napred, sve najbolje ti zelim.
|
Hvala Emire na komentarima-cenim to, a posebno kad se ukaže na neki nedostatak.U pravu si za hall koji treba u mixu smanjiti i još mnoge stvari ispraviti , a iz tog razloga sam i postavio snimke jer više ljudi i na različitim uređajima bolje čuju!
Bdw- nisam ja samo zabavnjak- svirao sam godinama po bivšoj ex Yu između ostalog i narodnu i folk muziku.
Pozzz.- Rade!
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od acekorg
Kolega Rade
Nisi pogrešio temu, dobro je tu.
E sad oko komentare, nemoj očekivati nešto previše konstruktivno. Ti si tvoj posao več odradio. Pesme su OK. Mada u vtori snimak ima dosta doraditi. Vokal mi je preglasan a bubanj je tih. A na par mesta se cuje i dišenje pevaca t.j. struenje vazduha u mikrofona. Ali kao sto si rekao jos nije dorađena, tako da verujem da ces i to srediti.
Želim ti veliki uspeh u radu.
Pozdrav
|
Pozdrav Ace i hvala za komentar i potpuno si upravu za ovaj drugi snimak i već sam ga ispravio.
Nisam ni sumnjao da na ovom forumu ima kompetetnih ljudi koji mogu dati konstruktivne kritike!