Videti jedan post
Star 05.08.2010, 15:08   #3
brckomusic
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.04.2008
Mjesto: Brcko BiH/SFRJ/Atlanta, USA
Godina: 41
Downloads: 123
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Gitara
brckomusic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Jednom je isto tako mene gazda kafane pozvo da sviram, ali ja nisam znao da ce i taj isti drug da bude tu (kao sa svojim rok bandom)...
doso ja na svirku i sjedimo dogovaramo se sta cemo, i njegov band ide na binu, kaze on meni "ajd idi ti umjesto mene, nisam nikako dobar veceras" (zestoka trema) i ja ustanem i odem svirat.... oko jedno 12 ustaje on i ode za klavijature (nakon jedno 6 piva, malo pod gasom). Sutradan sam ja otiso sa zenom negdje na odmor, i zovem njega da pitam jel dobio pare od gazde za svirku, kaze on meni "dobio sam pare sve je platio i ja sam od toga pokrio sve racune!" reko "kakve racune", kaze on "pa ono sto se jelo pilo, za drustvo, tebe i mene". reko "meni mojoj zeni i onima za mojim stolom je bilo sve dzaba, pa ti fino meni daj moj dio, a ti od svog pokrivaj sta hoces" dao je on meni te pare (nije bilo nesto bog zna sta, al eto) i kaze "pa znas ja nista nisam zaradio" pa reko "nisi bas ni sviro, a i trebo si to sa gazdom prije ugovorit, koliko para itd... a ne djelit i moj dio"
brckomusic je offline   Reply With Quote