Videti jedan post
Star 27.07.2010, 17:16   #108
martinez
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
martinez befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

jo ljudi moji ala sam imo sad i subotu kuma u svatovima
e nedaj ga bože nigdje i nikome utuši cijelu noć stalno nešto pametuje pa ovo nevalja pa ova pjesma nije dobra daj promjeni svi svatovi igraju samo njemu nešto smeta
žao mi mladoženje poznam momka i mlada jako fini i dobri al ova budala zajebo sve
zbog njega ljudi napuštali svatove
tušio i nas a ni pare da izvadi i negdje oko jedan dođe on opet kod mene te mjenjaj pjesme ovo neštima ono neštima a svatovi svi veseli meni pukne film kažem mu kume odjebi i neprilazi više dosta mi te večeras
za cijelu noć prebijene nisi izvcadio iz džepa nemaš pravo da mi pametuješ ja radim svoj poso ako ti neštima pjesma plati onu koja ti štima
bude vani qurči se sa autom i pametovanjem a ovamo šupak do bola
vidim ode nešto do mladoženje porazgovaraše dođe mi mladoženja pita jel neki problem sa kumom reko goni ga u pm jebe nas cijelu noć a ni prebijene
mladoženja mi se izvine i kaže pa stvarno nisam znao da je tolika budala neki ljudi su mi radi njega već otišli iz svatovazbog njega moci samo po svom a on ako krene opet srat udrite ga ako oćete i meni je došlo do grla
al se više nije pojavio kod nas vidio je da ga nedoživljavamo
mlada je imala svoju kumu maldoženja njega a mi poslije kad nema narudžbi sve od kume a on se stiso neštima mu htio bi malo bit u centru pažnje al neće izvuć paru iz džepa da ga ubiješ
martinez je offline   Reply With Quote