Naravno ljudi da namjeravam da posjecujem forum redovno kao i dosad, jer je ovo puno vise od obicnog muzickog foruma, ovo je sajt koji je uspio povezati sve dobre ljude bez ikakvog obzira na nacionalnost, rasu ili bilo sta drugo sto danas ljude razdvaja i neopisivo sam sretan sto sam dio svega toga tj. sto sam clan.
@dell slazem se ja da je muzika melem za dusu, da je to cisto uzivanje i odmaranje i srca i duse i mozga, ali kad to radi neko ko zna.. a ja sebe samo jos vise iznerviram kad shvatim da pojma nemam..to jednostavno nije za mene.. A JEDAN od razloga je taj sto sam imao priliku neki dan da pokusam pratiti pjevaca i pjevacicu s kojim sam ranije super odradjivao neke mini svadbice i rodjendane i pojma nisam imao, ni jednu jedinu pjesmu nisam uspio kako treba pratiti.. I u zadnje vrijeme pored toga, jos puno losih stvari mi se desilo, i na kraju slag na tortu i ovaj fakultet..tako da sam razocaran u zivot, postenje i najvise u sebe.. A druze nemoj se ljutiti na mene, ja samo nemam vise volju ni zelju za bilo sta..
Eto hvala sto ste me saslusali i hvala svima na odgovorima

.