pozdrav za kolege.mozda ti drug mogu pomoci.ja imam korga pa 500 a kolega sa kojim radim yamahu psr s 700 za koju se raspitujes.ovako meni to izgleda
korg pa 500 puno jednostavniji za rad
ako sviras narodnjake meni pa 500 bolji ali ako ti trebaju distorzija za zabavnjake meni je bolja yamaha i uopste za zabavnu muziku je bolja.ja nikako da sredim distorziju na pa 500 da lici na nesto sem na macke koje kreste.nisam zadovoljan.sto se fabrickih ritmova i boja tice meni je bolja yamaha.uzeli smo svoje aranzere nekako u 10-tak dana.ja svoju platio 2200 km a on svoju 2700 km.nove naravno.medjutim ja za svoju imao dosad 10-tak musterija a on za svoju jednu ili ni jednu.muzicari vole korga i kraj price,mislim da trebas mislit i o prodaji jednog dana.da i moje pravljene boje su puno bolje nego njegove ja bih uzeo samo njegovu distorziju sebi.u sustini sve je stvar ukusa.ipak ja sebi ne bih psr seriju.moj savjet je kad vec ne kupujes pa 800 onda kupi pa 500.za lovu koju das za nju dobijes sasvim zadovoljavajuci instrument.ako preferiras zabavnu muziku drzi se svoje yahahe.i jos nesto ja nisam korgas.prije sam imao rolanda.nadam se kolega da sam ti na neki nacin pomogao.pozdrav za ekipu
|