Videti jedan post
Star 29.06.2010, 14:25   #6
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Haha, dobri ste.... Ma nije o tome rec. Mislim, nije da sam nezadovoljan, radi meni yamaha poso, ali mi je malo vec dosadila. Mislim da sam izvukao iz nje prilicno sto se moze izvuci, pa bi sad da probam neki drugi izazov, hehe. E sad, posto ja nisam profi muzicar, ne pucam na neke jace klavijature tipa T3 ili PA2x, vec sam razmisljao nesto u tom cenovnom rangu sa mojom yamahom, ili eventualno neka mala doplatica. Zaintrigiralo me to na pa500 sto sam cuo da moze da se za solo boju mesa cak 16 boja ,ako je to istina onda mogu mnogo lepe boje da se prave. A i bubanj moze da se edituje po zelji, sto na yamahi malo teze ide, pa sam zato hteo da se igram sad sa korgom. E sad, opet moja je prednost sto svabe mnogo vole yamahu pa mi nece biti problem odneti je u prodavnicu i uzeti mozda i novi korg uz doplatu, a mozda cu i dati privatni oglas da prodajem. To su neka moja planiranja ako se uopste jos i resim da ju menjam, a vi slobodno i dalje pisite koliko para za zamenu po vasem misljenju...

Promijenjeno od yamahapassion (29.06.2010 u 14:27 sati)
yamahapassion je offline