@ Misa1265: Rekoh "Krasa KAO da prvi put vidi loptu...", jer je samo 2 puta uspeo da se izvuce tj. da pretrci/predribla igrace Nemacke koji su ga cuvali, sto je, priznaces, za igraca koji poseduje takve kvalitete (a svi mi odlicno znamo kako on moze da igra), ipak malo. Prijem lopte mu je bio katastrofalan, kao i protiv Ghane, da li je trema u pitanju ili sta je vec, to ne znam, ali mora bolje da odigra sledecu. Igrao je i bez ideje, ali su generalno svi igrali dosta pasivno (defanzivno). Ili jedino ja mislim da kad primis loptu trebas da ides napred, a ne da vracas golmanu ;-)... Protiv nemaca je trebalo igrati na kratke i srednje (nikako duge) pasove, ali na prvu, i samo presing. Lepo su premestili liniju odbrane prvih 65-70 min. na nekih 40-ak m, i to je bilo super. Kako su izasli Ninkovic (koji je odlicno odigrao s obzirom na godiste i iskustvo) i Kuzmanovic, sredina je bila znatno oslabljena, pa su tu i usledili onakvi prodori Nemaca "u 2 poteza". Tada je i Ivanovic popustio po desnoj strani, ali je cista sreca sto se ni Marin nije tu lepo snalazio. A Vidic ipak ne moze sam da drzi celu odbranu...Po meni bi Danko Lazovic trebao da ima vecu minutazu, a Zigic da ne radi ono sto ne zna (da ne dribla i da ne pokusava da prenese loptu do sesnesterca), vec da samo smeta protivnicima i da se postavlja pred gol, pa bi tako moglo da se odigra sa 2 napadaca. Ili eventualno Mrdja umesto Zigica, ako se vidi da Australija ima losu odbranu... Naravno, protiv Nemaca nismo smeli toliko da se oslabimo od samog starta. Krasic jednostavno mora da stisne m#%& i da krene svom silinom napred, a Lane da se malo vise otvara. Pase nam igra sa kratkim pasovima, samo to moramo i da primenjujemo. Od noge do noge, pokretljivo, brzo, da se svaki nas igrac otvara, da dodaje na prvu, da se napravi mreza...I mislim da je uspeh zagarantovan. I smatram jos da neki mladi igraci poput Petrovica jednostavno psihicki nisu sazreli (da ne kazem nisu sposobni) da odigraju kvalitetno na ovakvom "testu", pa bi to trebali da prepuste malo starijim, iskusnijim i uigranijim kolegama (pricam naravno o narednoj utakmici). Pa kad povedemo 3:0 protiv Australije, onda neka odiraju i Kacar i Petrovic i Obradovic...A mozda cak i Pantelic

!