Videti jedan post
Star 17.06.2010, 18:08   #18
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Naravno da ne ako mislite na materijalne a ni specifikacijeske jer nisam stručnjak u toj oblasti da bi vam sad prezentovao tačne podatke o klasama A B H ili XY( to će Aca ili Siniša),medjutim...profesionalno sam u poslu par godina više od 20 i naučio sam da verujem prvo svojim ušima a potom svemu ostalom,i do sada nisam imao priliku da vidim spravu niže klase u seriji da radi bolje od klase iznad,to nije slučaj ni u jednoj industriji pa ni muzičkoj,iako generalno volim jedan drugi brend koji nije Dynacord (prvog powermate-a sam imao negde '98 ili '99 godini,čim se pojavio pa do pre godinu dana i nikad više) naslušao sam se svih varijanti powermate-ova i ni jedan mi nije 100 % kako treba ali nema veze...odgovor na vaše pitanje je "nemam dokaz" osim svog ličnog utiska,a verujem i da su vaše ocene paušalne i zasnovane na ličnom utisku,a i nekako ste pobornik tog brenda tako da ne sumnjam u vašu objektivnost...nekako bi vam samo poželeo da poslušate i nešto drugo,koliko da proširite vidike malo,korisno je

I jedna stvar koju sam danas saznao od čoveka koji je veoma stručan u svom poslu i u muzičkoj industriji je veoma dugo: Ja ga nešto pitah za ove nove JBL aktivne kutije,njegovo mišljenje i to i čovek mi kaže ovako..."otvarao sam JBL G2 i JBL 515,i Titan aktivne kutije,kaže Brate golim okom se vidi da je ista ruka sklapala pojačalo...Kina"...e sad,nekome će možda ovo biti smešno ali eto,ja nekako verujem u ovo,tako da ta priča o pojačalima na kojima piše A B C D itd itd klasa po meni pada u vodu sve dok moje uvo to ne "verifikuje"

Ovo je naravno moj lični stav koji ne mora da bude ispravan ali je moj,a ako od 365 dana u godini imam jeddno 250-300 svirki,valjda sam nešto i naučio

P.S. da ne bude zabune oko moje priče,ona se odnosi na ovu našu "kafansku" klasu uredjaja,da neko ne pomisli da komentarišem velike i ozbiljnije sisteme koje nisam ni video a ni probao
  Reply With Quote