Citat:
Originalno postovano od tranzit
Ti ga bas pretjera. Da nije malo grub faul ha ?
Sa svim se potpuno slazem jedino sa onim zadnjim jok, volio bih da mogu al ne ide. Ne ide jer nije da ne moze nego nema ko da igra za tu pobjedu.
|
Ako i jeste postoji rješenje(kartoni)...
Naš najbolji igrač u utakmici sa Ganom ih dobi 2 mada po mom subjektivnom mišljenju drugi nije bio za isključenje, gledam večeras kako recimo jednom Kamoraneziju oprašta sudija taj drugi žuti...
Najgore u svemu tome je što mi svaki put stvorimo euforiju prije svega u medijima pa samim tim se to sve prenese u narod da ćemo se prošetati u grupi, da nam polufinale čak i finale ne gine!? Vidovnjaci su gledali natalne karte, pasulj, šolju i dr. i prognozirali finale sa Brazilom!!!???
Ej ljudi, mi smo mala nacija sa lošom fudbalskom infrastrukturom, gdje mladi igrači i njihovi menadžeri samo gledaju kako da zbrišu u razne "Tunguzije" i da uzmu keš, nemamo kontinuitet ni na klupskom ni na reprezentativnom nivou a živimo u ubjeđenju da smo zaboga "Evropski Brazilci" i da svi drhte pred nama...
Pa da li Vi znate da ta ista Gana je viceprvak Afrike, da njihovi mladi igrači do 20 godina su prvaci svijeta???
Isto tako, Rajevac je dobar stručnjak koji je perfektno postavo taktiku gdje naši bočni igrači, prije svega Krasić i Jovanović nisu imali zapaženiju ulogu, samim tim nije bilo ni lopti za Žigića...
Uostalom, ako misliš da "nema ko da igra za tu pobjedu" počni da treniraš, vrata reprezentacije su širom otvorena...
Na kraju da rezimiram, nikada u reprezentaciji nisu igrali meni lično omraženiji igrači tipa "tata od male Ingrid", ali opet moji su, dovoljno je bilo da čujem himnu na početku i sama činjenica što igraju među 32 najbolje reprezentacije meni je dovoljna da i u petak od 13:30 budem uz TV sa hladnim pivom i da se nerviram i skačem i gubim živce i radujem i tugujem, jer to je uostalom i draž "najvažnije sporedne stvari na svijetu"...
Da hoću da moja ekipa uvijek pobjeđuje navijao bih za Barselonu, Brazil, Argentinu, Španiju...