Videti jedan post
Star 11.06.2010, 23:31   #2
beginner
Banovan!

beginner's Avatar

Registrovan/a dana: 21.10.2006
Mjesto: Cro
Godina: 37
Downloads: 67
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Roland Fantom G6 Korg Triton Le Korg PA50 M-Audio Prokeys88
Interesi: Hobiranje hobija
beginner befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard možda pomogne :)

Armine želim Ti prije svega dobro večer. Nakon 100 i jednu godinu ponovo navratim na yu-midi da vidim što se događalo za sve vrijeme što me nije bilo, i baš mi tvoj post zapadne za oko.
Nadam se da ću ti moći pomoći ali ako mi daš još nekoliko informacija vezano za sam laptop.

Kako si opisao kvar, i spomenuo pregrijavanje CPU-a, vrlo vjerojatno da je problem u prašini koja se nakuplja unutar rashladnog sistema (coolera) procesora, i tako stvara jedan sloj prašine, poput spužve koja u cijelosti spriječava normalan rad coolera.

Koji je laptop u pitanju?

Da nije mooožda HP 6735b ili 6735s?Ili pak Toshiba Satellite L500?
Njih sam se najviše naradio u zadnje vrijeme pa zato pitam. Lijep pozdrav!

.:il_beginner_li:.
Dodato:
Moja greška, rekao si da ti je upotreba procesora uvijek 99%...krivo sam pročitao, mislio sam da si time spomenuo temperaturu procesora, iako...Procesor ne dozvoljava sebi toliku radnu temperaturu jer se procesori gase na 85-90 C.

Savjetujem ti da instaliraš program Everest Ultimate Edition, mislim da je free software i da neko vrijeme pratiš temperaturu procesora.Ako se ne budeš mogao snaći s everestom, odnosno kako vidjeti temperaturu procc-a, javi.

Promijenjeno od beginner (11.06.2010 u 23:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
beginner je offline   Reply With Quote