Videti jedan post
Star 11.06.2010, 17:10   #114
energy
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
energy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E ovako.Jednom prilikom u neko nedoba recimo 11h uvece neki nebitan dan,sreda npr,zove nas pevacica(mene i pevaca)da se spakujemo da idemo da radimo neku privatnu zurku (spontanu valjda) i to bez gaze s'obrazlozenjem da su ti neki likovi puni kesa.s'obzirom da pevac i ja nismo imali nesto pametnije da radimo otisli smo da odradimo to.Situacija je bila sledeca:Njih 20ak su se okupili u tom nekom malom lokalu i posle neznam koliko pica su ustanovili da bi sve bilo lepse uz muziku i pozvali pevacicu tj.nas.Ovako je teklo vece nakon sto smo dosli :Niko nista netrazi od pesama samo daju pare! i to je to.Svirali smo sta smo stigli.To vece smo izasli odande sa po oko 500e,ukupno sa 1500 e.Odusevljeni zato sto nismo trazili gazu tj zapeli za neku cifru bez koje necemo da radimo zvali su nas jos 2 puta i odprilike je isto tako bilo.

Sa druge strane dosta puta se desilo da smo isli da radimo za "fiksnu gazu"a da od baksisa nebude nista
Inace radimo pevac i ja retko sa pevacicom cena za nas dvojcu se krece od 0 pa nadalje.radimo samo preko preporuka tako da vec u startu znamo koja ce ekipa biti i da li ce biti baksisa pa na osnovu toga i koliko para ima taj neko pokusavamo da nadjemo realnu cenu.
a inace neam je najcesce 120e za obojcu jer je realno velika kriza i mnogo bolji muzicari od nas nemaju u posla.
energy je offline   Reply With Quote