Ja se izvinjavam zbog onako kratkog posta, u kome sam napravio omasku

Nije grafika toliko losa, ali da bi igrao te jace igrice i da bi to super radilo 3-4 godine, pozeljno bi bilo da bude neka GTS grafika da bi radilo kako treba.
Ja licno bi za taj novac koliko kosta to, a koliko se secam 990e, pre uzeo neki laptop koji bi imao iste te karakteristike. Izasao bi jeftinije, a imao bi iste karakteristike. Meni mnogo znaci mobilnost, da mogu da ga setam po celoj kuci, pa i u krevetu kad me mrzi da ustajem. A ako mi je potreban veci ekran, uzeo bih dodatni ekran od 22 incha koji bi mi stajao na stolu ili komodi kad gledam filmove, radim sa nekim muzickim programima...
Sto se tice kvaliteta MSI proizvoda, nisam imao sustreta sa tim modelom (pogledao sam na sajtu dok je bio link), ali sam kvalitetom MSI proizvoda veoma razocaran. Ja trenutno imam MSI laptop (3 po redu) i svaki mi je zavrsio u servisu pre ili kasnije. Prvi je isao zbog pregrevanja i optike, drugi zbog ekrana i pregrevanja, i ovaj koji je sad kod mene isao je u servis zbog subwofera, pregrevanja i optike...