Klavijatura ti je odlicno sredjena. Tyros ne da zvuci, nego ubija! Jedino bih ti savetovao da obratis paznju na harmoniju ("ispadas" na par mesta, ume da zasmeta). Cak ti je moj savet da probas levom da sviras bas, naravno za pocetak neke prostije varijante. Yamaha ima odlican bubanj, ako dodas kreativan bas na levoj i odlican solo - pa to je dobitna kombinacija

. Sto se pretposlednjeg snimka tice, tu Cecinu pesmu ne bih svirao sa tom bojom, dosta se praznine oseca izmedju ritma i boje. Za pesmu "Overen" Amadeus benda boja je odlicna, probaj samo malo "cistije" i odsecnije da sviras (ne 100% staccato, ali malo odsecnije), jer Aca Stanimirovic voli takav stil, pa je to ujedno postao i stil njihovih pesama...Na poslednjem snimku buzuki vec zvuci odlicno (doduse, za svoj ukus bi ja jos malo poradio na boji, no ukusi su razliciti), ali zato flauta izuva iz cipela koliko je dobra

, mozda i najbolja koju sam cuo. Jos jedan mali savet - trudi se da (kako da kazem) sigurnije sviras, da jace pritiskas dirke. Nekako mi se za pojedine tonove cini da bi kao odsvir'o, pa hoce, nece, i izadje nesto kratko. Ako si naumio to da odsviras - gazi dirke

! Ovo sve shvati kao najdobronamernije savete iz mog ugla i male zamerke koje je su zasmetale mom uhu. Opet napominjem, ukusi su razliciti. Generalno, svirka je odlicna, samo tako nastavi, jer je 10% uspeha talenat, a 90% vezba...
Pozdrav,Nemanja.