i30 i pa80 vec ne mogu da se porede, ali im isto tako i cena nije ni blizu ista... dok sa pa50 je vec neka druga prica...
inace imao sam prilike da probam od i serije i3, i5s, ix300, iS40, iS50, i naravno i30 i mogu reci da je od cele serije, ne zato sto je moj, vec stvarno drugaciji zvuk, mocniji malo od ostalih... mislim, uporedite pa50 i pa80 (bez kartice, klot), videcete da ima razlike u zvuku, licno sam se uverio sa jednim istim setom, na jednako nastelovanom kanalu na mikseti, bez obzira sto je ista genracija klavijature...
vec smo konstatovali da je najbolje zadrzati Le, i dokupiti aranzer neki po ukusu, ali covek verovatno nije u mogucnosti, pa treba izabrati najbolju opciju...
ja licno, kod aranzera volim da kompletan ton bude jasan, da se razaznaje sta je odsvirano u ritmu...
najbolje bi bilo da od svake marke klavijatura, navedemo dva tri modela u tom cenovnom rangu Le-a, pa da covek pokusa da isproba to negde... evo ja za korg-a glasam za i30, naravno i za pa50 pa i pa60 (ne znam koja mu je trenutno cena, da li se uklapa)
|