Pozdrav svima.
Tema je malo starija ali eto danas mi se pruzila prilika da nesmetano provedem dva sata sa u pocetku jako hvaljenom Audyom.
Muzicka kuca u PUCH-u je imala proslavu dvadesetogodisnjice postojanja
pa su bili velikodusni

Procitao sam skoro sve vase postove o temi Audya,ima misljenja raznih a moje izgleda ovako..
Ritmovi fantasticni kao i mogucnosti obrade vise nego GUT
Boje,sound uopste jako izrazajan.... isto jako GUT..
i to je sve..
Sto se tice same klavijature jos pozitivnog ....su 76 dirki koje i nisu nekog zavidnog kvaliteta za ovu klasu tj klasu u koju se ubraja Audya.
Dizajn ... jeftin...

malo teza igracka.
Obrada..tasteri komande kao i raspored tastera je nelogican ili bar ni ne slici rasporedu ostalih marki sto moze biti stvar ukusa i navike ali svakome ko svira uzivo zelim puno srece...i jako jako dobro poznavanje MENI-a posto ni u najmanju ruku nije logican.
Cena mu je ovde i sada 3900 Eura,voljni su da izadzu u susret i spuste na 3500...ali niko ziv ne kupuje ovu klavijaturu,nasi pogotovu

Moje razocaranje je veliko posto sam ocekivao puno puno vise od ovoga
i dugo sam cekao da mi se pruzi prilika da je isprobam.Zivim u okolini gde ima stvarno puno vecih muzickih kuca ali nijedna ne zeli da se bakce sa AUDYA modelom pa sam morao skroz do Nemacke granice .
Ne zelim da uvredim simpatizere ovog modela ili uopste obazavaoce Ketron familije ali fakt je da se za tu gomilu novca moze kupiti puno bolja klavijatura .
Dok ne zaboravim..u vreme kada je Kreso poceo temu o ovom modelu se jos nije pisalo o tome da je Audya izasla sa OS koji je bio nedovrsen i ,,bolesljiv,,i da je Ketron vracao klavijature u radnje da bi instalirali novu verziju. Cak je bilo zastoja u liferovanju posto su prodavci odbijali da prime robu dok se to ne sredi.Zato se u oglasima moze procitati extra podvuceno ,,novi os,,
Eto to su moji utisci o ovom modelu.Ne zelim nikoga da razgnevim ali svako ko zeli da polemise na ovu temu prvo neka sedne za ovu klavijaturu.
Sve vas pozdravljam