Videti jedan post
Star 20.05.2010, 08:10   #4
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
Nemanja88 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala na brzim odgovorima.

@armin: Znam da je dosta pisano o ovim klavijaturama,ali nigde nisu direktno uporedjivane,i nigde nisam pronasao odgovore koji bi potkrepili moja pitanja. Izlistao sam dosta stranica koje su produkt opcije "Search" iliti "Suche",pa sam tek onda postavio novu temu. A sto se sukoba tice, pa nije ovo bojno polje,nema razloga za tim. Jednostavno sam pitao odredjena pitanja,ko zna neka odgovori,ko ne zna,hvala mu sto ne pise nista. Jer mislim da su ljudi vise prevazisli postove tipa "Korg zakon!" i tako to.

@yamahapassion: Zaboravih da napomenem (prem da nije tesko zakljuciti,jer sam harmonikas ) da sviram iskljucivo narodnjake. Naravno,moracu da ubacim i koji zabavnjak u repertoar,ali me to ne plasi ...Znam da je Korg jaci zbog semplera,ali kao sto rekoh,ne znam kakvi su mu ritmovi? To mi je najveci strah. Inace,sta god da uzmem,na stalak iznad ide X5D,da dopuni situaciju (znam da ima i boljih,ali sta cu kad ga volem ),pa je to jos jedan od razloga zbog kojih sam i Yamahu uvrstio na spisak. A sto se pa1x tice,jedino se bojim da ne kupim masinu koja ce mi pruziti vise nervoze nego svirke i uzivanja. Nisam fajlas,izkljucivo svirka,ne treba mi Mp3 na njemu,ne snimam pesme,ne treba mi ni CD rezac...Treba mi aranzer koji mogu da napunim,napakujem po svom ukusu,editujem malo ritmove/boje,i to je to! Jednostavno ne volim previse opcija,previse komplikacija,dosta mi je vise tehnike za ceo zivot ... Zato sam i postavio pitanje,ali ako je tolika razlika u korist pa1x,onda vredi i pomuciti se malo.
Nemanja88 je offline   Reply With Quote