Videti jedan post
Star 17.05.2010, 00:32   #8
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5211
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

za konvertovanje ti je dovoljan program awave studio, on konvertuje bas dosta formata, i moze da radi posao. Ono 265 MB ti je ja mislim memorija u koju mozes loadovati razne boje i praviti sebi tzv. performance koje kasnije pozivas jednim stiskom dugmeta. Pored toga sto mozes jako kvalititne boje da imas sa tim semplerom, takodje mozes praviti i terce, ili redjati boje po regionima tako da mozes npr. na desnoj ruci imati da ti pola ide jedna boja, a pola druga boja, sto je bolje nego da moras menjati rucno izmedju dve boje. jedna bitna stvar, taj akai je sempler nije ritam masina koliko sam ja upucen, ne mozes u njega programirati ritmove, nema fill in i te zezalice, nego iskljucivo sluzi za pohranjivanje i dalje editovanje semplova, i naravno reprodukciju semplova, ti dakle napravis sebi sta ti treba na aranzeru, a boje u ritmu i solo boje vuces midijem preko akai-ja. I to moze da zvuci veoma dobro. Sto se tice ostalih modela akaijevih semplera, nisam bas upucen u njih, sigurno ima novijih i jos jacih modela, ali znam da je ovaj s3000xl legenda.
yamahapassion je offline   Reply With Quote