Videti jedan post
Star 10.05.2010, 05:11   #7
ilcezan
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 05.12.2007
Mjesto: skopje
Godina: 43
Downloads: 1420
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg p800 i TR
Interesi: jurim zene
ilcezan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
ilcezan pošalji poruku preko MSN messengera ilcezan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

vidi ovako druze ja sam svirao na halkidiki mesec dama mkenjao sam drugara a on svirao 3sezone tamo svirka po lokalima je od 150 - 200 eu za dvojku znaci on je radoi sa njegovu devojku pevacicu sto po moje bila je jedna od najboljih vokala u mkd pevali su svasta u glavno stranske pesme ( engleski spanski italijanski jezik) i grcke pesme i onda ako ima turisti od ex YU prostorima furas i nashe YU ali u glavno stranska i grcka muzika sezona ti je od kraja MAJA do kraj septembri placali su mali apartman 3000 eu za sezonu sami se hranili svoje ozvucenje svoji auto i radili 4-5 dana u nedelju sa to sto ja sam radio u GR 4 sezone drugi posao i dosta sam im pomogao da se snadju za pocetak i na pocetak i ni su radili nesto posebno e vec 3tu sezonu poceli da zaradzivaju ono ok pare ako vec imas sigurne tezge i sigurni smestaj i da ti je ispunjena cela nedelja onda idi ako jedno nemas od tih tri osnovnih stvari nema da prodzes dobro osven da poneses pare od doma i da sjebes sve posto ima zene brate boli glava i pare idu ko nikad pre pice na plaze se krece od 3 do 10 eu a nemozes da zaradis koliko mozes da potrosis ako nesto konkretnije te interesira reci slobodno znam halkidiki ko skopje
ilcezan je offline   Reply With Quote